New Jersey – Washington

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

New Jersey Devils placeras på sjätteplatsen i Eastern Conference efter fem spelade matcher. De besitter en ung spelartrupp med hög energi. Man har inlett säsongen något sämre än väntat. Samtidigt har dem gått obesegrade efter full tid. Nämnvärt att hemmalaget också, har presterat mycket goda resultat mot Washington under senaste säsongerna. Dem har inför denna tillställning, inkasserat tre raka segrar.

Washington Capitals placeras på jumboplatsen efter fem spelade matcher. Inför matchen mot Toronto hade man förlorat tre av fyra matcher. Gästerna ser bleka och stundtals oinspirerade ut. Det finns ingen glöd hos spelarna. Washington åkte på en ny förlust senast, då man förlorade med 1-4 mot Toronto, och detta trots att man skapade klart mest chanser i matchen, men man hade svårt att få in pucken.

Jag spelar på raka ettan till 1,69 @ bet365.

  • Match: New Jersey – Washington
  • Spel: New Jersey (1)
  • Odds: 1,69 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 01:30, 26/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar