Calgary – Dallas

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Calgary Flames säsongsinledning har varit katastrofal. Hemmalaget placerar sig nu på nästjumoplatsen i Western Conference. Hemmalaget har bara producerat cirka två mål per match, på deras nio spelade matcher. Samtidigt har hemmalaget, bara tagit fem poäng totalt. Dessutom har Calgary, förlorat deras senaste fem matcher. Flames har också släppt in 17 mål på de fyra senaste matcherna.

Dallas Stars har gjort en stark inledning på säsongen och placeras sig i skrivande stund på femteplatsen i Western Conference efter sju spelade matcher. De har fem segrar och två förluster på dessa matcher. Offensiven har producerat fem mål på senaste fyra matcherna. Samtidigt har också försvaret gjort sitt jobb, där gästerna har släppt in cirka 2-3 mål per match. Dallas ser mycket heta ut för tillfället.

Jag spelar på Dallas Draw No Bet till 1,74 @ betway.

  • Match: Calgary – Dallas
  • Speltips: Dallas DnB
  • Odds: 1,74 @ betway
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 01:30, 2/11

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar