Anaheim – Vegas

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Anaheim Ducks återfinns på sjätteplatsen i Western Conference efter tio matcher. I klubbens fem första matcher, lyckades Anaheim enbart plocka en trepoängare och segern kom lite oväntat mot Hurricanes. Därefter har laget nu, inkasserat fem raka segrar. Ducks segrar mot Boston och Pittsburgh, har givetvis imponerat. Nämnvärt att Anaheim egentligen inte ska tillhöra topplagen i NHL.

Vegas Golden Knight är tabelletta i Western Conference efter tolv spelade matcher. Dem har imponerat något oerhört under säsongsinledningen då man efter tolv matcher bara tappat en enda poäng, och det när man föll mot Chicago efter förlängning. Elva segrar på tolv matcher är facit och nu senast slog man Colorado med 7-0, ett lag som är en av förhandsfavoriterna, och nu är motståndet klasser svagare.

Jag spelar på Vegas Draw No Bet till 1,59 @ Svenska Spel.

  • Match: Anaheim – Vegas
  • Speltips: Vegas DnB
  • Odds: 1,59 @ Svenska Spel
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 02:00, 6/11

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar