Malmö – Elfsborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö behöver vinna dagens match för att vinna SM-guldet. Skåningarna är därför tvingade att komma ut starkt nu, och hitta nivån som ska räcka idag. Nyckelspelare som Isaac Kiese-Thelin, Sebastian Nanasi, Stefano Vecchia och Pontus Jansson, har skyldigheten, att prestera deras bästa insats för säsongen. MFF och hemmafansen hade räknat bort guldchansen helt och hållet efter förlusten mot Häcken senast.

Elfsborg hade guldet i egna händer inför mötet mot Degerfors i söndags. Efter att ha bevittnat Malmös förlust på Hisingen i Göteborg, hade vissa fans redan börjat fira guldet. Men Degerfors hotade både en och två gånger och man såg tidigt in i matchen att det inte skulle bli någon enkel match för Elfsborg. Matchen slutade oavgjort och Elfsborg behöver ytterliggare ett kryss för att vinna guldet.

Jag spelar på raka ettan till 1,78 @ Unibet

  • Match: Malmö – Elfsborg
  • Speltips: Malmö (1)
  • Odds: 1,78 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 15:00, 12/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar