Edmonton – NY Islanders

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Edmonton Oilers hittas på femtondeplatsen i Western Conference efter 13 spelade matcher. Edmonton kommer senast från bortaseger mot Seattle Kraken. Laget har inte uppnått nivån som klubben har hållit senaste säsongerna. Dock, stod laget för en stabil insats mot Seattle i helgen. Klubben vann matchen med 1-4 på bortaplan, detta trots ingen poängproduktion av Leon Draisaitl, eller Connor McDavid.

New York Islanders placeras på fjortondeplatsen i Eastern Conference efter 13 spelade matcher. Laget har även dem en svag form. Efter förlusten mot Washington i helgen har Islanders nu förlorat fyra raka matcher. De har haft det svårt med produktionen framåt och att lagets back, Noah Dobson leder deras interna poängliga, understryker detta. Det finns alltså flera anledningar att tro på hemmalaget.

Jag spelar på Edmonton Draw No Bet till 1,64 @ betsafe.

  • Match: Edmonton – NY Islanders
  • Speltips: Edmonton DnB
  • Odds: 1,64 @ betsafe
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 02:30, 14/11

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar