Dallas – Arizona

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dallas Stars fortsätter imponera och placerar sig i skrivande stund på tredjeplatsen i västra tabellen. De besegrade Winnipeg senast i helgen, och Minnesota natten till måndag. Wedgewood stod i kassen mot Winnipeg och Oettinger dessförinnan mot Minnesota. Därmed bör Oettinger vara laddad inför nattens möte. Oettinger tillhör en av ligans klart bästa målvakter med en stor andel räddningar.

Arizona Coyotes har blandat och gett så här långt. Inte speciellt konstigt att gästerna därmed placeras i mittenskitet av Western Conference, närmare bestämt niondeplatsen. Man har haft det trögt på bortais under säsongsineledningen. Av deras fyra senaste matcher har Coyotes förlorat tre och de har släppt in 17 mål på dessa. Dallas trivs väldigt bra mot Arizona. De har vunnit sju raka matcher.

Jag spelar på raka ettan till 1,72 @ Nordicbet.

  • Match: Dallas – Arizona
  • Speltips: Dallas (1)
  • Odds: 1,72 @ Nordicbet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 02:00, 14/11

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar