Frölunda – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frölunda återfinns på femteplats i tabellen. Hemmalaget är formstarka för tillfället och senast slog laget serieledarna Färjestad, i förlängning. Det innebär därmed att göteborgarna har tre raka segrar. Hemma i Scandinavium har man enbart förlorat en av nio spelade matcher. Därmed tillhör klubben ett av seriens bästa hemmalag. Ikväll förväntas såklart en ny trepoängare.

Malmö är placerade på fjärdeplatsen i tabellen. Inte många hade tippat att laget skulle ligga på den övre tabellhalvan efter 17 spelade matcher. Förra säsongen spelade skåningarna nedflyttningskval. Men dem har börjat säsongen helt klart över förväntan. Senaste slog de Örebro hemma med 4-2, och kommer till denna match med tre vinster på sina fem senaste matcher. Dock tror jag man får det tufft ikväll.

Jag spelar på raka ettan till 1,91 @ bet365.

  • Match: Frölunda – Malmö
  • Speltips: Frölunda (1)
  • Odds: 1,91 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 15/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar