Malmö – Modo

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö placeras på sjundeplats i tabellen. Skåningarna kommer senast från kanske säsongens svåraste bortamatch. Malmö ägde stora delar av mittenakten, och hade tvåmålsledning, men borta mot Frölunda kan man inte bjuda på chanser. Frölunda lyckades vända och vinna med 3-2 men sett till insatsen finns det bra saker Malmö plockar med sig till dagens hemmamöte mot Modo.

Modo hittas på elfteplatsen i SHL. Modo gästades av tabelljumbon Oskarshamn i dess senaste match på hemmaplan. och precis som väntat, dominerade hemmalaget stora delar tillställningen. Modo var både en och två klasser bättre i torsdagens möte. Det var ingen målfest, men insatsen var stabil från start till mål. Slutsiffrorna skrevs i slutändan till 3-0. Modo kan få problem här med sitt svaga bortaspel.

Jag spelar på Malmö ML till 1,57 @ Unibet.

  • Match: Malmö – Modo
  • Speltips: Malmö ML
  • Odds: 1,57 @ Unibet
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 18:00, 18/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar