Minnesota – Toronto

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Minnesota Wild placeras på tolfteplats i Western Conference. Hemmalaget har gått trögt under senaste matcherna. Inför matchen mot Senators hade Wild förlorat tre raka matcher och dessutom släppt in 15 mål på dessa matcher. Däröver hade man endast gjort sex framåt. Formen är därmed inte helt optimal. Förmodligen blir inte denna matchen lättare idag, när Minnestota möter formstarka Toronto.

Toronto Maple Leafs hittas numer på femteplatsen i Eastern Conference. Toronto har en bra form med tre raka segrar. Dessutom har laget en fin historik mot Minnesota. Maple Leags har vunnit fem av deras sex inbördes möten mot Minnesota och är obesegrade efter full tid i samtliga av dessa. De trivs att möta Wild och nu när de dessutom har en svag form, så tror jag starkt på att Leafs löser poäng.

Jag spelar på Toronto Draw No Bet till 1,67 @ Svenska Spel.

  • Match: Minnesota – Toronto
  • Speltips: Toronto DnB
  • Odds: 1,67 @ Svenska Spel
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 14:00, 19/11

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar