Chicago – Buffalo

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Chicago Blackhawks placeras på femtondeplatsen i Western Conference. De tillhör alltså numer, ett av seriens sämsta lag. Chicago var naturligtvis betydligt bättre för några årsen. Chicago besitter en spelare vid namn Connor Bedard, som kan ändra en matchbild, och även glänsa när det behövs. Nämnvärt är dessutom att Chicago har vunnit elva av tolv senaste hemmamatcherna mot gästande Buffalo.

Buffalo Sabres har också haft en taskig säsongsinledning och placerar sig på femtondeplatsen i Eastern Conference. Buffalo spelar inatt sin andra raka match utan storstjärnan Tage Thompson. Förra matchen förlorade de med 3-2 borta mot Winnipeg och även om Alex Tuch var tillbaka från sin skada så lyckades Buffalo bli besegrade trots att Sabres vann skotten i matchen med 28-18.

Jag spelar på Chicago ML till 2,40 @ Unibet.

  • Match: Chicago – Buffalo
  • Speltips: Chicago ML
  • Odds: 2,40 @ Unibet
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 01:00, 20/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar