Skellefteå – Trinec

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Skellefteå placeras på sjätteplatsen i tabellen med 29 inkasserade poäng på lagets 18 spelade matcher. I den senaste matchen blev det vinst på bortaplan mot Timrå med 1-2 efter straffar. Naturligtvis en viktig seger för Skellefteå, som dessförinnan hade fem raka förluster. Bortamötet mot Trinec förlorade man och därmed måste Skellefteå ikväll. Tvåmålsseger innebär ett avancemang ikväll.

Trinec placeras på fjärdeplatsen i tjeckiska den högstaligan med 37 poäng på 19 matcher. I dess senaste match, blev det förlust mot Litvinov på hemmaplan med 2-3 efter förlängning. Dessförinnan hade laget fem raka segrar. Nu väntar svenskt motstånd på bortaplan, nämligen Skellefteå. Jag tror att tjeckerna kommer få det tuff här ikväll, även om kvällens gäster vann det senaste mötet på hemmaplan.

Jag spelar på raka ettan till 1,84 @ bethard.

  • Match: Skellefteå – Trinec
  • Speltips: Skellefteå (1)
  • Odds: 1,84 @ bethard
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 21/11

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar