Boston – Detroit

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Boston Bruins placeras på förstaplatsen i Eastern Conference. Klubben vann deras senaste match borta mot Florida Panthers (1-3). Bruins besitter resultatraden 14-1-3 för denna säsongen. Klubben har vunnit, tre av deras senaste fem matcher. Som bekant tillhör Boston ligans absolut bästa hemmalag. Klubben har vunnit sju av de åtta spelade matcherna på hemmaplan, i TD Garden.

Detroit Red Wings placeras på åttondeplatsen i Eastern Conference. Detroit kommer senast från seger hemma mot New Jersey Devils (4-0). Red Wings besitter resultatraden 9-6-3 för säsongen. På deras fem senaste matcher, har Detroit vunnit två matcher och förlorat tre. Nämnvärt är att gästerna har haft det hyfsat tufft på bortais så här långt och inatt möter de ligans kanske hemmastarkaste lag.

Jag spelar på raka ettan till 1,90 @ Nordicbet.

  • Match: Boston – Detroit
  • Speltips: Boston (1)
  • Odds: 1,90 @ Nordicbet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 24/11

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar