Edmonton – Anaheim

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Edmonton Oilers placeras fortsatt i bottenstriden av Western Conference, närmare bestämt hittas laget på fjortondeplatsen. Oilers har endast, inkasserat 13 poäng på deras 19 spelade matcher. Edmonton är givetvis i behov av att plocka trepoängare. Edmonton gjorde samtidigt en stark insats mot Washington i fredags. Oilers kunde vinna matchen med 0-5 på bortais och denna match var väl genomförd.

Anaheim Ducks hittas i skrivande stund på tolfteplatsen i Western Conference. Laget inledde säsongen starkt, men under senaste matcherna har det gått betydligt trögare för klubben. Anaheim har hamnat i en svacka och i och med förlusten mot mot Los Angeles i fredags, så förlorade de sin femte raka match. De har förlorat sju av sina nio senaste matcher och saknar bland annat spelare som Trevor Zegras.

Jag spelar på raka ettan till 1,57 @ bet365.

  • Match: Edmonton – Anaheim
  • Speltips: Edmonton (1)
  • Odds: 1,57 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 03:00, 27/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar