PSG – Newcastle

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

PSG kom tillbaka från landslagsuppehållet med flertalet formstarka spelar. Givetvis stod Kylian Mbappe för mål i helgen. Dess toppkonkurrent Monaco blev besegrade med hela 5-2 senast i helgen. PSG borde samtidigt vara revanschsugna efter dessa lagens senaste möte, där fransmänenn förlorade i England med 4-1. Samtidigt kan detta möte bli helt avgörande för hur Grupp F kommer sluta.

Newcastle kommer senast från en 4-1-seger mot Chelsea, där Alexander Isak inledde målskyttet. Laget placeras på sjundeplatsen i Premier League efter 23 omgångar. Nu ska klubben gästa ett PSG som trivs bäst på hemmaplan i Champions League och som växlat upp rejält efter förlusten. Det som verkligen är ett problem för gästerna är deras långa skadelista, och det kommer förmodligen synas här ikväll.

Jag spelar på raka ettan till 1,63 @ Unibet.

  • Match: PSG – Newcastle
  • Speltips: PSG (1)
  • Odds: 1,63 @ Unibet
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 21:00, 28/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar