Atalanta – Sporting

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Atalanta placeras på förstaplatsen i Europa League-gruppen efter fyra matcher och hemmalaget har sex poäng ner till Sturm Graz på tredjeplatsen. Lagets situation är positiv inför avslutningen, och fokus ligger på att säkra förstaplatsen. Det kan laget göra genom seger ikväll. Samtidigt kommer Atalanta till dagens match med förlust mot Napoli nu senast. Gästande Sporting besitter massvis med kvalitet.

Sporting placeras på andraplatsen i gruppspelet. Gästerna är endast besegrade av Benfica under deras elva inledande ligamatcher och det är ruskigt starkt. Förutom att man utmanar om ligatiteln i hemlandet har de såklart stort fokus på Europa League. Gästerna besitter dessutom målmaskinen Viktor Gyökeres som fortsätter ösa in mål på vanlig manér, och är portugisernas största anfallsvapen.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,67 @ Unibet.

  • Match: Atalanta – Sporting
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 1,67 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 18:45, 30/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar