Liverpool – Fulham

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Liverpool placerar sig på tredjeplats i Premier League. Hemmalagets form är stabil, och Liverpool har nu plockat elva poäng på senaste fem matcherna. Man kryssade senast mot Manchester City i ligan. Sedan tog Liverpool en imponerande 4-0-seger mot LASK i Europa League. Klubben har imponerat på Anfield, och vunnit samtliga hemmamatcher denna säsongen, dessutom med två måls marginal.

Fulham står inför en utmanande uppgift när laget möter Liverpool på Anfield. Trots gästernas 3-2-seger över Wolves senast, placeras laget på 14:e plats i tabellen. Laget har stött på problem under de senaste matcherna. Fulham har haft svårt på bortaplan och är segerlösa i sina sex senaste bortamatcher. Tre av dessa matcher har resulterat i förluster. Här förväntar jag mig att klasskillnad kommer råda.

Jag spelar på Liverpool -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,75 @ betsson.

  • Match: Liverpool – Fulham
  • Speltips: Liverpool -1,5 (AH)
  • Odds: 1,75 @ betsson
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 15:00, 3/12

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar