Brighton – Liverpool

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Brighton Gästas av klara ligamästaren Liverpool. Det är givetvis så att hemmalaget vill sätta käppar i hjulet för Premier League-mästaren, precis som Manchester City lyckades göra precis efter titeln var säkrad. Gästerna vill naturligtvis slå alla rekord. Graham Potters Brighton har gjort det förr, en seger mot Liverpool är inte omöjlig under kvällens förutsättningar. Gästerna kommer emellertid kriga här.

Liverpool kom tillbaka snabbt efter torsken mot Manchester City. Vinsten mot Aston Villa är viktig på det sättet att säsongen fortsätter på ett positivt plan och känslan att fortsätta vinna, samt ha chans på nya rekord. Alla vet om att Liverpool kommer fortsätta göra mål, oavsett hur formen eller motivationen är. Man har kvalitet som inget annat lag i ligan har. Brighton har inte mycket att sätta emot.

Jag spelar på Liverpool över 1,5 mål till 1,58 @ Unibet.

  • Match: Brighton – Liverpool
  • Spel: Liverpool Ö 1,5 mål
  • Odds: 1,58 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:15, 8/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar