Girona – Granada

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Girona spelar sista omgången i högstaserien, hemma på Montilivi. Oavsett utgång kommer hemmalaget sluta på tredjeplatsen i tabellen. Granada kommer ramla ur divisionen. Girona kommer troligtvis avsluta säsongen på ett fantastiskt sätt. Dem har verkligen imponerat under den här säsongen, särskilt fram i plan, då man har producerat hela 78 mål på 37 spelade ligamatcher.

Granada har inte haft någon framgångsrik, maj månad. Med fyra raka torskar är formen helt under isen. Laget snittar ändå ett mål per match. Problemen ligger helt klart i defensiven. Att släppa in 72 mål på 37 omgångar säger det mesta. Mot de bättre lagen som Real Madrid och Sevilla blev det nyligen minst tre insläppta mål. Något som mycket väl kan bli fallet i denna match, då laget inte har något att spela för.

Jag spelar på Girona över 2,5 mål 1,64 @ Unibet.

  • Match: Girona – Granada
  • Speltips: Girona över 2,5 mål
  • Odds: 1,64 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 24/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar