Girona – Barcelona

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Girona återfinns numer i spanka finrummet efter flera säsonger i segundan. Hittills har laget imponerat samt återfinns på elfteplats i tabellen. Efter världsmästerkapet har hemmalaget dock tappat formen. De åkte ur cupspelet mot en klubb från lägre divisionerna nyligen och inför Barcelona-matchen, har Girona, bara en seger på de senaste fem matcherna. Senast torskade laget mot Villarreal med 1-0.

Barcelona gör en ruskigt fin säsong i Spanien, men säsongens betyg sänks, med tanke på att Barca åkte ur Champions League redan i gruppspelet. I Spanien leder man La Liga, man har avancerat vidare i Copa del Rey, och man har vunnit supercupen där man stötte på Real Madrid i finalen och imponerade stort. Trots att målkungen Robert Lewandowski fortsatt är avstängd fortsätter Barcelona att trumma på.

Jag spelar på raka tvåan till 1,62 @ Unibet.

  • Match: Girona – Barcelona
  • Spel: Barcelona (2)
  • Odds: 1,62 @ bet365
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 16:15, 28/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar