Espanyol – Gijon

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Espanyol besöks av Gijon i andra semifinalmötet, för avancemang till högstaserien. Som väntat blev den första matchen målsnål. Espanyol hade 0-0 i fyra av klubbens fem senaste bortamatcher. Laget lyckades bättre senast när Javi Puado gjorde 1-0 bara minuter före slutsignalen. Denna segern var inte orättvis. Espanyol hade flest chanser. Hemmalaget är obesegrade i 17 raka matcher.

Sporting Gijon öppnade första play-off matchen optimistiskt och hade också chanser att spräcka nollan. Nu kommer man till denna match i underläge och med vetskapen att Espanyol är ett starkt hemmalag som bara förlorat en hemmamatch under säsongen. Om Gijon fått med sig ett 0-0-resultat så hade de kunnat ligga lågt och hoppas på nån kontringen, men nu behöver det göras mål. 

Jag spelar på raka ettan till 1,95 @ bet365.

  • Match: Espanyol – Gijon
  • Speltips: Espanyol (1)
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 13/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar