Espanyol – Real Madrid

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Espanyol har blandat och gett under säsongsinledningen. Espanyol har spelat klart godkänt med deras sex inspelade poäng som innebär fjortondeplats i tabellen. Jag tror Landslagsuppehållet kommer lägligt för Espanyol som med en rätt tunn trupp kan få nödvändig vila. Det är på hemmaplan Espanyol tagit deras flesta poäng, och imponerat mest. Blanquiazules enda vinst togs just hemma mot Alaves (1-0).

Real Madrid behöver studsa tillbaka igen efter de två senaste matcherna. Här bör gästerna vara väldigt motiverade, som vill visa kvalitén man besitter igen. Det här är sista matchen innan landslagsuppehållet. Det finns garantier att Real Madrid vill behålla sin serieledning in i uppehållet. Espanyol har dock visat att hemma på Estadi Cornellà-El Prat är det inte helt lätt att bara komma och hämta tre poäng.

Jag spelar på raka tvåan till 1,74 @ bethard.

  • Match: Espanyol – Real Madrid
  • Speltips: Real Madrid (2)
  • Odds: 1,74 @ bethard
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 16:15, 3/10

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar