Eibar – Real Oviedo

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Eibar möter Real Oviedo i andra seminfinalmötet för avancemang till högstaserien. Eibar visade i första matchen mot Oviedo, att hemmalaget, slutade på tredjeplats i tabellen. Nämnvärt att ingen klasskillnad rådde, men trots bortaplan var Eibar det bättre laget. Matchbilden var ganska typisk play-off match, där ingen av klubbarna ville blotta sig. Det skapades inte särskilt många målchanser heller.

Real Oviedo hade turen att knipa sista play-off platsen. Gästerna föll som sagt med 3-4 i finalomgången mot Eibar, men får tacka Villarreals B-lag som trots att laget vara klara för nedflyttning, lyckades besegra sjundeplacerade Racing Santander med 1-0. Under säsongen så har bortaspelet lämnat mer att önska. 5-6-10 på 21 matcher är rätt svagt. Hemmalaget har goda chanser för avancemang till finalen.

Jag spelar på raka ettan till 1,90 @ Unibet

  • Match: Eibar – Real Oviedo
  • Speltips: Eibar (1)
  • Odds: 1,90 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 12/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar