Eibar – Valencia

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Eibar hade endast en plockad poäng inför matchdag nummer fem i ligaspelet, men sedan vände det för hemmalaget. För tillfället återfinns klubben på tolfteplats med tretton poäng efter deras stabila höst. När kvällens motståndare drabbar samman under måndagen, finns det flertalet anledningar, till att tro att Eibar lämnar planen med trepoängaren, som hemmalaget gjorde i somras när lagen möttes.

Valencia hittas bakom Eibar i tabellen trots sin storhet. Med tanke på hur de agerade i somras förvånar det inte ett dugg att Valencia stöter på stora motgångar då man sålde flertalet nyckelspelare till andra klubbar. Som ett resultat av detta har såväl spelare som tränaren uttryckt sitt stora missnöje. De ligger nu endast en poäng ovanför nedflyttningsområdet, med sina ynka tolv poäng.

Jag spelar på Eibar Draw No Bet till 1,72 @ Unibet.

  • Match: Eibar – Valencia
  • Spel: Eibar DnB
  • Odds: 1,72 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 7/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!