Eibar – Espanyol

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Eibar har stundtals bjudit åskådarna på väldigt fin fotboll under säsongen. Klubben har skapat många målchanser och dominerat flera av matcherna. Samtidigt har de haft en del motstuds. I skrivande stund hittas laget på sextondeplatsen, endast två placeringar ovanför nedflyttningstrecket. I senaste matchen åkte Armagiñak på en rätt så väntad torsk mot Barcelona borta på Camp Nou.

Espanyol var riktigt högt upp och klättrade i tabellen, men har förlorat sex av sina sju senaste matcher. Laget tog en imponerande seger i veckan, där Villarreal besegrades med 3-1 i Copa Del Rey. Espanyol snittar 2,04 egna kort/match denna säsong och deras motståndare får i snitt 3,05 kort/match. Man har således ett positivt snitt på hela 1,01. Laget löser spelet i fantastiska 21 av 23 matcher denna säsong.

Jag spelar på Eibar +0,5 kort till 1,71 @ Unibet.

  • Match: Eibar – Espanyol
  • Speltips: Eibar +0,5 kort
  • Odds: 1,71 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 17:00, 21/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar