Getafe – Eibar

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Getafe känns som typiskt mittenmaterial. Man är alldeles för bra för bottenstriden, men har samtidigt inte spetsen för att kunna utmana i övre skiktet av tabellen. Om Getafes premiär finns inte speciellt mycket att diskutera, allt talade för att matchen mot Real Madrid skulle resultera i förlust. Hemmalaget kommer emellertid stärkta av hyfsat försvarsspel och kämpainsats senast. Getafe håller favoritskapet.

Eibar säckade ihop fullständigt under senare delen av försäsongen med flera sämre vänskapsmatcher, sett både till resultat liksom prestation. Väl i premiären var det inte heller bättre, snarare mycket sämre, och att falla med 1-2 mot ett tunt Huesca på hemmaplan, ursäktas inte enkelt. Mindre hoppfullt ser det alltså ut för gästerna som faktiskt skulle kunna utvecklas till en kandidat för bottenstriden.

Jag spelar på raka ettan till 2,05 @ expekt.

  • Match: Getafe – Eibar
  • Spel: Getafe (1)
  • Odds: 2,05 @ expekt
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:15, 24/8

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

 

Lämna ett svar