Man United – Brighton

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Manchester United kommer tillbaka från landslagsuppehållet med en stark känsla. Hemmalaget måste hålla upp formen som man lyckats prestera under vintern och våren. Ikväll gästar Brighton Old Trafford och motståndet är också tufft, men som United haft det ganska lätt emot senaste mötena. United har fem raka segrar mot Graham Potters manskap, vilket är imponerande mot ett svårslaget lag.

Brighton har två raka segrar i Premier League, det innan landslagsuppehållet. Man har det svårt mot de allra bästa lagen den här säsongen i de flesta fallen. Manchester United är ett av dessa storlag som man haft det svårt emot, men över en längre tid. Fem raka förluster mot Solskjaers gäng och det är ett facit som man har i huvudet. Gästerna har också haft det lite tyngre på senare tid.

Jag spelar på raka ettan till 1,70 @ betway.

  • Match: Man United – Brighton
  • Spel: Man United (1)
  • Odds: 1,70 @ betway
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:30, 4/4

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar