Brighton – Man United

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Brighton har imponerat sedan omstarten. I första matchen vann hemmalaget mot ett skadedrabbat Arsenal. I dess senaste ligamatch, plockade klubben poäng borta mot Leicester. På dessa två matcher har man med andra ord spelat in fyra oerhört viktiga poäng. Poängen gör att hemmalaget har sex poäng till nedflyttningsplats. I och med hemmalagets imponerande omstart, ser dess läge ljust ut.

Manchester United har fått se Pogba som tillför mycket spelmässigt, en Fernandes som verkar vara en succevärvning och en Martial i målform. I skrivande stund har man tre poäng upp till Europa League-platsen och fem poäng till Champions League-platserna. Ett avstånd som absolut är möjligt att ta in under de sista sju omgångarna. Vi kan förvänta oss ett United som utnyttjar fina passningsfötter.

Jag spelar på raka tvåan till 1,67 @ betsafe.

  • Match: Brighton – Man United
  • Spel: Man United (2)
  • Odds: 1,67 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:15, 30/6

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar