Buffalo – Nashville

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Buffalo Sabres återfinns på fjortondeplatsen i Eastern Conference. Sabres kommer till matchen med två förluster. Sabres släppte in totalt tolv mål. Defensiven är dess akilleshäl och målvaktssidan är inte heller den speciellt stark med Luukkonen samt Comrie. Därmed särskilt konstigt att hemmalaget har problem bakåt. Offensivt har de dock fler bra spelare som Tuch, Skinner, Mittlestadt och Cozens mfl.

Nashville Predators är tiondeplacerade i Western Conference och har även dem dubbla förluster. Detta mot Rangers med 3-4 och Minnesota med 1-6. Precis som hemmalaget har man haft problem defensivt. På målvaktssidan har man Saros som håller en bra nivå och han skulle kunna spika igen om han vaktar kassen, men sett till de senaste matcherna bör gästerna ändå få problem defensivt.

Jag spelar på över 5,5 mål till 1,58 @ Unibet.

  • Match: Buffalo – Nashville
  • Speltips: Över 5,5 mål
  • Odds: 1,58 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 01:00, 4/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar