M’gladbach – Wolfsburg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Mönchengladbach besöks ikväll av Wolfsburg i åttondelsfinalen av tyska cupspelet. Naturligtvis gynnas Mönchengladbach starkt av hemmaplan i kvällens möte. Laget har vunnit två raka möten mot Wolfsburg och dessutom, fem raka i seriespelet. På Borussia-Park är laget svårslagna. Spelare som sticker ut i den här truppen är Plea, Neuhaus. Många stora klubbar blickar även mot laget när det ska värvas spelare.

Wolfsburg hittas för tillfället på elfteplatsen i ligaspelet, en placering nedanför Mönchengladbach. Inför den här matchen, ser jag hemmalaget som det bättre laget och att de som sagt gynnas av deras starka hemmaspel. Wolfsburg har Gladbach som ett litet boogey-team där man inte alls haft flytet med sig de senaste åren. Den senaste vinsten mot motståndet kommer i december 2019, fyra år sedan alltså.

Jag spelar på M’gladbach +0 (Asian Handicap) till 1,58 @ Unibet.

  • Match: M’gladbach – Wolfsburg
  • Speltips: M’gladbach +0 (AH)
  • Odds: 1,58 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 5/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar