Marseille – Lyon

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Marseille återfinns på niondeplatsen i franska högstaserien. Hemmalaget kommer till denna tillställning med två viktiga segrar. Först besegrades Ajax hemma med 4-3 och nu senast Rennes med 2-0 på Stade Vélodrome. Marseille har samtidigt inte förlorat på hemmaplan i ligaspelet. Laget har fyra segrar och två oavgjorda hittills. Gennaro Gattusos manskap har dessutom bara ett insläppt mål på sex matcher.

Lyon hittas sist i tabellen och krisrubrikerna är ett faktum. De sparkade Laurent Blanc som ersattes med Fabio Grosso. Men efter bara sju matcher har även Grosso fått sparken. Pierre Sage lär få leda laget mot Marseille. Det går inte att nog understryka hur katastrofal den här hösten har varit för laget. Lyon både skapade och släppte till en hel del chanser mot Lens senast. Matchen slutade med 3-2-förlust.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,75 @ Nordicbet

  • Match: Marseille – Lyon
  • Speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,75 @ Nordicbet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 6/12

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar