Juventus – Napoli

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Juventus innehar andraplatsen i tabellen. Hemmalaget har samtidigt presterat den här säsongen. Deras spets, Vlahovic och Chiesa har bidragit till framgångarna. Den senaste hemmamatchen slutade oavjort mot Inter. Inter slog Napoli med 0-3 förra helgen. Allegri och hans manskap kommer såklart gå för seger idag och är rättvisa favoriter. Juventus spelar en fotboll som handlar om att vinna matcherna.

Napoli som är regerande mästare har det betydligt tuffare i år. Överraskningen från ifjol har nu sparkat guldtränaren och tagit in Walter Mazzarri, som inte fått ordning på spelet än så länge. Gästerna hittas på femteplatsen i tabellen. Osimhen, Kvaratskhelia och andra guldhjältar från ifjol har inte hållit den nivå som de behöver vara på. Hemmalaget är formstarka för tillfället och erkänt bra på Juventus Stadium.

Jag spelar på Juventus +0 (Asian Handicap) till 1,65 @ Unibet.

  • Match: Juventus – Napoli
  • Speltips: Juventus +0 (AH)
  • Odds: 1,65 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 8/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar