Köpenhamn – Galatasaray

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Köpenhamn hittas på andraplatsen i Champions League-gruppen, bakom giganten Bayern. Klubben har samtidigt både Galatasaray samt Manchester United efter sig. De som vinner på Parken, är garanterade slutspel i Champions League. Skulle dem kryssa, kan United smita förbi om brtitterna besegrar Bayern. Laget har under den senaste tiden, tappat poäng i ligan, men det beror dock på ett tufft spelshchema.

Galatasaray hittas på andraplatsen i turkiska ligan, med sämre målskillnad än ligaettan Fenerbahce. De har tre raka segrar i ligaspelet. I Champions League besitter laget tredjeplatsen. I CL-spelet kommer man närmast från ett 3–3-kryss hemma mot Man United, sedan man hämtat upp 1–3 till 3–3. Ett frågetecken finns kring Hakim Ziyech som saknades senast. Även mittbacken Davinson Sanchez saknas här.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,64 @ Nordicbet.

  • Match: Köpenhamn – Galatasaray
  • Speltips: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,64 @ Nordicbet
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 21:00, 12/12

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar