Dallas – Seattle

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dallas Stars hittas på sjätteplatsen i Western Conference. Under tisdagsnatten ska hemmalaget utmana Seattle för första gången sedan förra säsongens slutspel. Då vann Dallas kvartsfinalen med 4-3. Klubben har en imponerande historik, mot just Seattle på hemmaplan. Lagen har mötts sju gånger i American Airlines Center i då Seattles korta historia. Dallas har vunnit fem av matcherna.

Seattle Kraken hittas på tolfteplatsen i Western Conference. Klubben har haft en relativt svag säsong än så länge. Seattle kommer till matchen med förlust i 10 av deras 12 senaste matcher. Seattle har haft det tufft på bortaplan. På sina 15 bortamatcher under nuvarande säsongen, har laget förlorat 11 av dessa. Nu möter gästerna ett Dallas som trivs på hemmaplan, vilket såklart talar till hemmalagets fördel.

Jag spelar på raka ettan till 1,91 @ bet365.

  • Match: Dallas – Seattle
  • Speltips: Dallas (1)
  • Odds: 1,91 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 02:00, 19/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar