Empoli – Lazio

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Empoli återfinns på nedflyttningsplats, närmare bestämt artondeplatsen i tabellen. Anledningen till dess tabellplacering, är att Empoli är ligans sämsta hemmalag, och har svårigheter med målskyttet. Endast tio producerade mål säger givetvis mycket. Kvalitet finns inte tyvärr inte i deras anfallsspel. De kommer till det här mötet med fyra raka matcher utan seger. Nu senast förlorade de borta mot Torino med 1-0.

Lazio hittas på elfteplatsen och gästerna måste såklart gå för tre poäng i den här matchen om ligaspelet ska vara någorlunda spännande. I Champions Leauge-slutspelet väntar Bayern München, vilket även lär bli det sista för Lazio i den turneringen. Det bör vara klasskillnad. Fokus bör naturligtvis ligga i ligaspelet för att kunna slåss om en europaplats även nästa säsong. Lazio ska ha goda chanser att vinna här.

Jag spelar på raka tvåan till 1,98 @ Nordicbet.

  • Match: Empoli – Lazio
  • Speltips: Lazio (2)
  • Odds: 1,98 @ Nordicbet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 18:30, 22/12

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar