Wolverhampton – Chelsea

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Wolverhampton besitter knappast någon vidare form och hemmalaget placeras på fjortondeplatsen, då Chelsea kommer på besök. Klubben spelade inget vidare mot Nottingham (1–1) och här senast förlorade laget rättvist borta mot West Ham med 3–0. Wolverhampton har producerat väldigt lite framåt på slutet och mot gästande Chelsea lär det nog inte blir lättare. Chelsea har klart förbättrat sig under sistone.

Chelsea är numera tiondeplacerade i Premier League. Chelsea fortsätter spela en underhållande fotboll. Laget skapar rejält med lägen, men får inte tillräckligt med utdelning i sina matcher. Nu har de samtidigt vunnit två raka matcher. Senast i ligaspelet, besegrade Chelsea alltså Sheffield United med 2-0 hemma på Stamford Bridge. Därefter lyckades man besegra Newcastle i ligacupen efter straffläggning.

Jag spelar på Chelsea +0 (Asian Handicap) till 1,53 @ bet365.

  • Match: Wolverhampton – Chelsea
  • Speltips: Chelsea +0 (AH)
  • Odds: 1,53 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 14:00, 24/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar