Hatayspor – Besiktas

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Hatayspor har gjort en bra säsong utifrån dess förutsättningar. Hemmalaget hittas på elfteplatsen efter 16 omgångar och flera klubbar skiljer dem från bottenstriden. Särskilt klubbens spel på hemmaplan har imponerat, där har man varit svårslagna. Klubben har tagit poäng i sex av deras sju hemmamatcher den här säsongen. Man spelar en kollektivistisk fotboll, som inneburit framgångar.

Besiktas är inte nöjda med deras nuvarande femteplacering. Klubben har inte fått spelet att klicka i den här säsongens ligaspel och det saknas offensiv spets. Mittbacken Colley toppar dessutom lagets interna skytteliga, tillsammans med mittfältaren Chamberlin. Det säger såklart en hel del. Anfallarna Cenk Tosun och Aboubakar är fortfarande kvar i klubben, men pjäserna har inte alls hittat fjolårets form.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,67 @ Unibet.

  • Match: Hatayspor – Besiktas
  • Speltips: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,67 @ Unibet
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 18:00, 25/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar