Bournemouth – Fulham

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bournemouth har imponerat under senaste tiden efter sin tröga säsongsinledning. Bournemouth hittas numera på tolfteplatsen, i Premier League. Hemmalagaet har alltså verkligen börjat komma igång. Iraola har fått det här laget att prestera på en hög nivå, och resultatraden är strålande. Bournemouth flyger upp i tabellen. Laget har inkasserat sex segrar på dess sju senaste matcher.

Fulham spelade bra förra månaden och i början av december. Laget sprattlade till och tog ett par väldigt övertygande segrar, men det är en nivå som de inte har lyckats behålla. Fulham fick verkligen islossning i offensiven mot West Ham och Nottingham. Därefter förlorade laget mot Newcastle. Fulham står på två raka förluster inför tisdagen, där senaste förlusten mot Burnley var en stor besvikelse.

Jag spelar på Bournemouth Draw No Bet till 1,54 @ Unibet.

  • Match: Bournemouth – Fulham
  • Speltips: Bournemouth DnB
  • Odds: 1,54 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 26/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar