Brighton – Tottenham

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Brighton innehar niondeplatsen i Premier League. Dem kryssade borta mot Crystal Palace, 1-1 i senaste matchen. Detta innebär att hemmalaget har tre matcher utan seger. Brighton har haft svårigheter med att täppa till försvarsspelet. Dem har inte lyckats hålla nollan i någon av matcherna under denna säsong. ”Seagulls” har bara inkasserat två segrar på deras senaste tolv Premier Leauge-matcher.

Tottenham reser till Amex Stadium med fjärdeplats samt seger över Everton senast med 2-1. Gästernas nuvarande placering före Manchester City i tabellen, lägger såklart till optimism inför det nya året. Mål från Richarlison och Son Heung-min, som satte scenen i matchen mot Everton. Trots ett sent comeback-försök av Everton, spelade målvakten Guglielmo Vicario en avgörande roll för att bevara ledningen.

Jag spelar på Tottenham Draw No Bet till 2,00 @ Unibet.

  • Match: Brighton – Tottenham
  • Speltips: Tottenham DnB
  • Odds: 2,00 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 28/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar