Tottenham – Brighton

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Tottenhams säsong har varit halvdan. Pocchettino hade innan säsongsstarten fört detta lag till stora framgångar. Rykterna kring ett tappat omklädningsrum flödade dock och spelarna såg både uppgivna och oengagerade ut. Mourinho fick chansen och resultaten förbättrades omgående, och de började spela in poäng. Under den sista tiden har man dock spelat sämre, vilket också fått en del att tveka.

Brighton har visserligen en seger över Arsenal inom närtid och två kryss, men imponerande har laget inte riktigt varit, i synnerhet inte som man tidigare var. Man har ändå en ganska behaglig placering. De ligger nämligen tolva i tabellen och har spelat in 20 poäng. Positivt här är att man bara har åtta poäng upp till femteplatsen. Dock har man fem poäng ner till en nedflyttningsplats.

Jag spelar på raka ettan till 1,57 @ Unibet.

  • Match: Tottenham – Brighton
  • Spel: Tottenham (1)
  • Odds: 1,57 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 13:30, 26/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar