Brighton – Tottenham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Brighton går betydligt sämre på sistone än vad ”Seagulls” gjorde under inledningen av säsongen. Laget har för tillfället fem raka matcher utan seger och man kommer senast från en förlust mot Chelsea, där matchen slutade med 2-0-förlust. Brighton har värvat flitigt under sommaren. Klubben värvade in bland annat Trossard. Dess inledning lovade mycket för framtiden. Dessvärre hittas laget på sextondeplats.

Tottenham skall repa sig efter en rejäl käftsmäll mot Bayern München i veckan. Det engelska topplaget var i final under fjolårets upplaga, men fick se sig överkörda framför sina egna fans i veckan. Jag tror att Tottenham har alla möjligheter att slå ett lag som Brighton. Här vill man studsa tillbaka direkt och revanschsuget lär vara enormt. Nyckelspelarna blir viktiga, i Harry Kane och co.

Jag spelar på raka tvåan till 1,80 @ betsafe.

  • Match: Brighton – Tottenham
  • Spel: Tottenham (2)
  • Odds: 1,80 @ betsafe
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 13:30, 5/10

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar