Nottingham – Man United

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Nottingham Forest imponerade senast borta mot Newcastle. Forest vann matchen med 1-3. Dem hittas därför numer på sextondeplatsen i Premier League. Man trivs med att ligga lägre, och sedan var direkta i omställningsspelet, då det finns mycket fart i Elanga, Hudson-Odoi och Gibbs-White. Laget förväntas bli tillbakatryckta, och därför bör det skapas en del situationer kring deras område.

Manchester United firade ordentligt när man stod för en otrolig vändning mot topplaget Aston Villa. Det var en känsloladdad seger, då United har haft det tungt under senaste tiden. Tre blytunga poäng och lite andrum för Ten Hags gäng, men de är fortfarande långt ifrån självklara. Gästerna förväntas spela med en liknande elva mot Nottingham, där Garnacho, Hojlund och Rashford startar längst fram.

Jag spelar på raka tvåan till 2,25 @ Unibet.

  • Match: Nottingham – Man United
  • Speltips: Man United (2)
  • Odds: 2,25 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 18:30, 30/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar