Liverpool – Newcastle

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Liverpool toppar Premier League-tabellen efter 19 spelade matcher. Efter två kryss mot Man United och Arsenal, återvände Jürgen Klopps manskap till vinstspåret när Burnley besegrade på bortplan med 2-0 på annandagen. Därtill har Liverpool även en fin 5-1-överkörning, hemma mot West Ham i Carabao Cups kvartsfinal. Laget är nu klara och välförtjänta favoriter inför det här mötet.

Newcastles formkurva har dalat under senaste tiden. ”Magpies” har åkt ur både Champions League och Carabao Cup, och har dessutom förlorat fyra av de fem senaste matcherna i Premier League. Förlusten mot Luton (1-0), följdes upp av en riktigt svag prestation hemma mot Nottingham Forest, där Alexander Isak gav Newcastle ledningen från straffpunkten, men Forest vände och vann helt välförtjänt.

Jag spelar på raka ettan till 1,42 @ Unibet.

  • Match: Liverpool – Newcastle
  • Speltips: Liverpool (1)
  • Odds: 1,42 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 1/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar