Liverpool – Newcastle

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Liverpool har verkligen efterlevt förväntningarna som ställdes inför säsongen. Man är obesegrade och toppar också Premier League-tabellen med 48 inspelade poäng efter halva säsongen. Imponerande är dem defensiva insatserna. Från att varit ett anfallande lag som läckt bakåt till att bli riktigt kompakta med enbart sju insläppta mål. Stora anledningen till detta är också värvningen av Virgil van Dijk.

Newcastle ligger på femtondeplats i tabellen, ett par poäng ovanför strecket med en målskillnad på 14-22. Med 14 gjorda mål är de näst sämst i ligan på den fronten, endast Huddersfield har gjort färre mål. Rafael Benitez har väl egentligen gjort det bästa han kan av det material han har att tillgå. Ägarna ville inte öppna plånboken i somras och Benitez tilläts inte göra de värvningar han kanske hade hoppats på.

Jag spelar på att Liverpool vinner och håller nollan till 1,81 @ betsson.

  • Match: Liverpool – Newcastle
  • Speltips: Liverpool, håller nollan
  • Odds: 1,81 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 26/12

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar