Oskarshamn – Skellefteå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Oskarshamn är jumboplacerade, och kommer säkerligen spela ett negativt kval vid säsongens slut. Man har elva poäng upp till Rögle på tolfteplatsen. I lagets senaste match, förlorade dem borta mot Färjestad med 3-1. Resultatet var kanske inte helt rättvisande, då Karlstadlaget hade kunnat vinna med betydligt fler mål. Inför detta möte kommer Oskarshamn sakna deras bästa spelare, Patrik Karlqvist.

Skellefteå är femteplacerade i tabellen och tillhör de absolut bästa lagen i serien. I lagets senaste match besegrade man Luleå hemma med 5-2, och man kommer till denna match med fyra vinster på deras sex senaste matcher. Nu väntar bortamatch mot seriens sämsta lag på hemmaplan och då tror jag det blir ny vinst. Senast dessa klubbar drabbades samman, vann Skellefteå med 7-0.

Jag spelar på Skellefteå Draw No Bet till 1,60 @ Leo Vegas.

  • Match: Oskarshamn – Skellefteå
  • Speltips: Skellefteå DnB
  • Odds: 1,60 @ Leo Vegas
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 4/1

SpelbolagBonusLänk
Leo Vegas100 krSpela här!

Lämna ett svar