San José – Winnipeg

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

San José Sharks är jumboplacerade i Western Conference. Hemmalaget har enbart vunnit nio av deras 38 spelade matcher. Det är naturligtvis anmärkningsvärt dåligt. Sharks producerar dessutom väldigt lite framåt, samtidigt blöder defensiven. Inför denna matchen har klubben torskat nio raka matcher och är dessutom poänglösa i alla dessa matcher. Deras trupp är inget att skryta med.

Winnipeg Jets ligger på tredjeplatsen i Western Conference och just nu har klubben bara Vancouver och Colorado före sig. Man har dock spelat en respektive två matcher färre och är bara en poäng bakom. Så säsongen hittills har varit riktigt stark. Till denna match kommer man med tre raka segrar, där de slagit Minnesota två gånger om samt Tampa Bay. Gästerna har tagit poäng i de senaste nio matcherna.

Jag spelar på raka tvåan till 1,69 @ bet365.

  • Match: San José – Winnipeg
  • Speltips: Winnipeg (2)
  • Odds: 1,69 @ bet365
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 04:30, 5/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar