Arizona – Winnipeg

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Arizona Coyotes placerar sig på elfteplatsen i Western Conference. De kommer till denna matchen med två raka förluster. Båda matcherna spelades på hemmaplan och Coyotes gjorde endast ett mål på dessa matcher, samtidigt som Arizona totalt släppte in nio mål bakåt. Inatt gästar Winnipeg som dessutom har en ruskigt stark målvaktssida med Connor Hellebuyck som kommer starta för gästerna.

Winnipeg Jets är serieledare i Western Conference, och har visat en fantastisk form under senaste tiden. Det är inte av en slump att gästerna klättrade upp i toppen av Central Division i helgen. Laget har vunnit fem raka matcher och klubben har samtidigt varit obesegrade efter full tid i elva raka matcher. Winnipeg har dessutom visat sig vara starka på bortais, där laget vunnit 12 av 18 spelade matcher. 

Jag spelar på Winnipeg Draw No Bet till 1,68 @ betsafe.

  • Match: Arizona – Winnipeg
  • Speltips: Winnipeg DnB
  • Odds: 1,68 @ betsafe
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 01:00, 8/1

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar