Fiorentina – Bologna

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Fiorentina återfinns på fjärdeplatsen i den italienska högstaligan. Senast förlorade laget dock borta mot Sassuolo med 1-0. Inför cupmötet, brukar hemmaplan spela stor betydelse, och speciellt när Fiorentina agerar värdar. Hemmalaget har en bra hemmastatistik denna säsong, och klubben har sex raka segrar på Stadio Artemio Franchi inför det här mötet ikväll. Det säger såklart en del om deras prestationer.

Bologna är femteplacerade i tabellen och avslutade året med att förlora mot Udinese. Man startade det nya året med ett poängtapp mot Genoa. Den sistnämnda matchen var också på hemmaplan. Fiorentina bör äga favoritskapet i denna matchen, då hemmalaget delvis har hemmaplan och även spets på flera positioner. Kan Fiorentina stoppa anfallstrion med Zirkzee, Ferguson och Orsolini är mycket vunnet.

Jag spelar på raka ettan till 2,20 @ Nordicbet.

  • Match: Fiorentina – Bologna
  • Speltips: Fiorentina (1)
  • Odds: 2,20 @ Nordicbet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 9/1

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar