Brynäs – AIK

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Brynäs innehar som förväntat förstaplatsen i Hockeyallsvenskan. Sedan Gävlelaget ramlade ur SHL, har ambitionen och målsättningen varit att avancera tillbaka efter nuvarande säsong. Klubben har spelat 31 omgångar och skramlat ihop 65 poäng. I senaste matchen besegrade Kalmar på bortais med 0-6 och BIF kommer till denna match med endast en förlust på sina sju senaste matcher.

AIK är femteplacerade i tabellen. Stockholmarna har tidigare spelat i SHL, men har nu haft svårigheter i näst högsta ligan under flera säsonger. Denna säsongen har man dock gjort det bra. I senaste matchen blev det vinst mot Tingsryd hemma med 3-2 efter förläggning, och man kommer till denna match med fem vinster på de senaste sju matcher. Nu väntar dock den tuffaste möjliga bortamatchen.

Jag spelar på raka ettan till 1,50 @ bet365.

  • Match: Brynäs – AIK
  • Speltips: Brynäs (1)
  • Odds: 1,50 @ bet365
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 19:00, 12/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar