Augsburg – Leverkusen

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Augsburg placeras på elfteplatsen i Bundesliga. Klubbens målsättning är såklart att undvika nedlyttning, och att inkassera en placering i mittenskiktet av tabellen. Man har spenderat mycket kapital, men laget är medvetna om deras begränsningar. De har fått långledigt, men trots detta, är flertal spelare fortsatt skadade. Bland annat Framberger, Koubek och Oxford, lär inte spela i dagens batalj.

Bayer Leverkusen innehar förstaplatsen i tabellen. Gästernas säsong har varit en succé så här långt. De är fortfarande obesegrade efter 16 omgångar. Klubben ställs dock inför en ny typ av utmaning, då flera av deras spelare lämnar för det afrikanska mästerskapet. Det betyder att bland annat strikern Boniface missar lördagens batalj, likaså Kossounou, Tapsoba och Adli. Startelvan ser dock fortfarande stark ut.

Jag spelar på raka tvåan till 1,52 @ betsson.

  • Match: Augsburg – Leverkusen
  • Speltips: Leverkusen (2)
  • Odds: 1,52 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 15:30, 13/1

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar