Augsburg – Leverkusen

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Augsburg återfinns på fjortondeplats i tabellen. Bara två pinnar skiljer hemmalaget från ett negativt kval inför fredagens möte mot Leverkusen. Formen övertygar inte alls. Efter Qatar-VM drog Bundesliga igång sent, jämfört med de andra toppligorna. Augsburg har sedan dess, spelat tre matcher varav två har resulterat i förlust. Mer nämnvärt, är Augsburgs sju insläppta mål under lagets tre matcher.

Leverkusen placeras på niondeplats och klubben kan bättre. Gapet till europaplatserna är ganska stort. I hopp om en räddning under andra halvan av säsongen krävs det att man steppar upp nu. Det har sett ganska bra ut för laget efter VM, man har likt Augsburg spelat tre matcher men Leverkusen har lyckats vinna två. Senast åkte man på en förlust mot Dortmund, men det är inget att skämmas över.

Jag spelar på raka tvåan till 1,80 @ bethard.

  • Match: Augsburg – Leverkusen
  • Spel: Leverkusen (2)
  • Odds: 1,80 @ bethard
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:30, 3/2

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar